+31 (0)113-312413
info@zonweringsgravenpolder.nl
4431 NK 's-Gravenpolder
Spoorstraat 51

Systeem:


Kleur accessoires:


Afmetingen:

Montage methode:


Kindveilige Binnenzonwering (child-safety) :

Montagehoogtemm

Kindveilige Binnenzonwering (child-safety) Hier dient u de montagehoogte gemeten vanaf de grond tot de hoogte waar de schroeven in de muur / plafond gaan in te voeren in mm. De levering van kindveilige producten is volgens de nieuwe regelgeving een vereiste indien er zich kinderen met een leeftijd tot 3 ½ jaar in de ruimte bevinden waar het product geplaatst wordt. Als u geen montage hoogte invult worden de koorden of kettingen gemaakt op een lengte van 1500mm.

Materiaalkleur:

Twijfelt u over de kleur? Vraag gratis proefmonsters aan.

Klik op het sterretje om de stof toe te voegen aan de favorieten (rechts boven op het staaltje). Als de staal toegevoegd is aan de tab favorieten kunt u op deze tab klikken en de stalen bestellen. Let op kleuren kunnen afwijken met wat er op het beeldscherm wordt getoond. Hier worden dan ook geen rechten aan ontleend. Wij raden altijd aan om proefmonsters te bestellen.


Verticale Lamellen  
De hoeveelheid en de richting van de lichtinval kun je met verticale lamellen helemaal naar eigen wens aanpassen. Ze zijn geschikt voor alle soorten ramen maar vooral ook voor ruimtes met grote ramen. Dit product bewijst zijn functionaliteit in een huiselijke omgeving maar ook op kantoor. Met een modern karakter is de verticale lamel geschikt als raamdecoratie voor vrijwel alle raamvormen.   Er is keuze tussen verticale lamellen 89mm of verticale lamellen 127mm en uit vele verschillende kleuren. Voor een subtielere uitstraling kies je voor een lamel van 89mm en voor een robuustere uitstraling voor een lamel van 127mm.  
Lamellen-Rolgordijnen.nl levert de verticale lamel ook in PVC. Het voordeel van PVC is dat de lamellen erg duurzaam zijn, eenvoudig schoon te houden en ze geven een strakke uitstraling.  Voor een warmere, natuurlijke uitstraling kies je voor stof.  
Vanwege productie in eigen fabriek kan Lamellen-Rolgordijnen.nl voordelige lamellen op maat aanbieden, de goedkoopste van Nederland.

  • Lamellen 89 mm breed
  • Ruime keuze uit verschillende kleuren en types
  • 5 verschillende systemen voor verticale lamellen waar uit gekozen kan worden
  • Maximale breedte 2600mm van de rails 
  • Systeem 5 kunt u kiezen voor 2 railsen dus maximale breedte 5200mm
  • Mooie afwerking van rails en lamellen.
  • Bijna op elke lengte te bestellen
  • Makkelijk en snel online bestellen
  • Gratis proefmonsters aanvragen
  • LEVERTIJD 5-12 werkdagen


Product foto's


Wooninspiratie

Vraag gratis proefmonsters aan

Het maximale aantal proefmonster wat u kunt bestellen is 50 waarvan 10 GRATIS