+31 (0)113-312413
info@zonweringsgravenpolder.nl
4431 NK 's-Gravenpolder
Spoorstraat 51

Plisse variant:


Afmetingen:

Montage methode:


Kleur profiel:


Materiaalkleur:

Twijfelt u over de kleur? Vraag gratis proefmonsters aan.

Klik op het sterretje om de stof toe te voegen aan de favorieten (rechts boven op het staaltje). Als de staal toegevoegd is aan de tab favorieten kunt u op deze tab klikken en de stalen bestellen. Let op kleuren kunnen afwijken met wat er op het beeldscherm wordt getoond. Hier worden dan ook geen rechten aan ontleend. Wij raden altijd aan om proefmonsters te bestellen.


Plissé Cosiflor
De plisse Cosiflor is de plisse die zowel koordbediend als handbediend besteld kan worden. Dit type is de meest uitgebreide bijna alles is mogelijk met dit type plisse. De profielen zijn in verschillende kleuren te leveren. Het voordeel van deze plisse is dat hij uit te voeren is in 6 types top down of top down botom up. Er zijn 2 handbediende plisse en 4 koordbediende plisse. Dus ruime keuze en helemaal online zelf samen te stellen

  • Mooie Plisse gordijnen tegen de scherpste prijzen van Nederland.
  • Er is keuze uit 500 kleuren.
  • Leverbaar in 6 types
  • 2 handbediende plisse 4 koordbediende plisse
  • Maximale breedte 2300mm
  • Gratis proefmonsters aanvragen

Plisségordijnen zijn als raamdecoratie ideaal voor vrijwel iedere ruimte, zo ook voor ramen met een bijzondere vorm en dakramen. Een plisségordijn bestaat uit een laag stof met horizontale plooien. Per raam kun je met een top down bottom up model de mate van privacy bepalen en hoeveel lichtinval je wilt. Bediening kan gemakkelijk door middel van een optrekkoord of bedieningsgreep. De profielen zijn klein, hierdoor is een plisségordijn zeer gepast voor montage in het raamkader. Er is keuze uit veel verschillende kleuren en materialen waardoor de raamdecoratie één geheel kan worden met de ruimte. Plisségordijnen zijn tevens gemakkelijk te reinigen.

Product foto's


Wooninspiratie

Vraag gratis proefmonsters aan

Het maximale aantal proefmonster wat u kunt bestellen is 50 waarvan 10 GRATIS