+31 (0)113-312413
info@zonweringsgravenpolder.nl
4431 NK 's-Gravenpolder
Spoorstraat 51

Afmetingen:

Montage methode:


Kindveilige Binnenzonwering (child-safety) :

Montagehoogtemm

Kindveilige Binnenzonwering (child-safety) Hier dient u de montagehoogte gemeten vanaf de grond tot de hoogte waar de schroeven in de muur / plafond gaan in te voeren in mm. De levering van kindveilige producten is volgens de nieuwe regelgeving een vereiste indien er zich kinderen met een leeftijd tot 3 ½ jaar in de ruimte bevinden waar het product geplaatst wordt. Als u geen montage hoogte invult worden de koorden of kettingen gemaakt op een lengte van 1500mm.

Lamellen kleur:

Twijfelt u over de kleur? Vraag gratis proefmonsters aan.

Klik op het sterretje om de stof toe te voegen aan de favorieten (rechts boven op het staaltje). Als de staal toegevoegd is aan de tab favorieten kunt u op deze tab klikken en de stalen bestellen. Let op kleuren kunnen afwijken met wat er op het beeldscherm wordt getoond. Hier worden dan ook geen rechten aan ontleend. Wij raden altijd aan om proefmonsters te bestellen.


Bedieningszijde:


bediening:


Hout Jaloezieën 25mmm

Houten jaloezieën 
Met houten jaloezieën haal je een landelijke, exclusieve sfeer in huis door het natuurlijke materiaal. Door de lamellen licht te kantelen kun je spelen met de lichtinval. Houten jaloezieën, ook wel houten lamellen genoemd, zijn verkrijgbaar in: 25mm en 50mm. Voor een subtielere uitstraling kies je een lamel-breedte van 25mm en houten lamellen 50mm passen in vrijwel ieder interieur. Maak je houten lamel nog extra persoonlijk met een bijpassend of juist een contrasterend ladderband om je raamdecoratie nog meer op te laten vallen.  
Vanwege productie in eigen fabriek kan Lamellen-Rolgordijnen.nl voordelige houten lamellen op maat aanbieden, de goedkoopste van Nederland.

  • Zeer ruime keuze uit kleuren.
  • 25mm lamellen ook in 50mm kleuren te krijgen dus te combineren.
  • Maximale breedte 50mm houten lamellen is 260cm
  • Maximale breedte 25mm houten lamellen is 190cm
  • Zeer snelle levertijden.
  • Gemaakt in onze eigen fabriek.
  • LEVERTIJD 5-12 werkdagen
  • Maximale hoogte 50mm houten lamellen is 260cm
  • Maximale hoogte 25mm houten lamellen is 200cm


Product foto's


Wooninspiratie

Montage-instructie:

Vraag gratis proefmonsters aan

Het maximale aantal proefmonster wat u kunt bestellen is 50 waarvan 10 GRATIS