+31 (0)113-312413
info@zonweringsgravenpolder.nl
4431 NK 's-Gravenpolder
Spoorstraat 51

Verzendkosten

Binnen Nederland

Bij bestellingen onder de € 150,00 in Nederland worden er verzendkosten in rekening gebracht dit is € 19,95 per bestelling.

Buiten Nederland

Voor klanten in België, Duitsland, Groot Brittannië en Polen worden dezelfde verzendkosten in rekening gebracht als in Nederland.

Levertijd van producten en proefmonsters

De levertijd van de producten bedraagt 8-14 werkdagen.
De levertijd van de proefmonsters is 1-3 werkdagen

Bezorging van uw product of proefmonsters

Wij versturen onze pakketten met producten vanaf de fabriek in Polen met UPS, en proefmonster worden vanuit ons kantoor in Goes verstuurd met Post NL met de reguliere post. Dit kan enkele dagen duren voordat u de samples binnen heeft. Bij verzending van de bestelde producten uit onze fabriek in Polen ontvangt u van UPS een tracking nummer waarin staat wanneer u het pakket kunt verwachten ook ontvangt u van ons een mail waarin nogmaals de link naar het tracking nummer staat en een link naar onze site waar u foto s van de producten kunt zien die verstuurd zijn. U kunt via UPS My Choice nog veranderingen aanbrengen over levering van uw pakket zoals, afleveradres afleveren bij buren of UPS afhaalpunt. Als u de eerste keer niet thuis bent komen ze nogmaals langs tot 3x toe.Dan krijgt u bericht wat u wilt doen, of waar u het pakket dan op kan halen.