+31 (0)113-312413
info@zonweringsgravenpolder.nl
4431 NK 's-Gravenpolder
Spoorstraat 51

Garantie

zonweringsgravenpolder.nl biedt een fabrieksgarantie in geval van materiaal- en fabricagefouten, mits onze producten op de juiste wijze zijn geïnstalleerd. De op de aankoopfactuur vermelde dagtekening geldt als ingangsdatum van de garantietermijn. Ingeval van een terechte klacht binnen de garantietermijn wordt het product (deels) vervangen, dan wel (deels) gerepareerd of wordt de koop ontbonden. De verzendkosten komen in dergelijke gevallen voor rekening van lamellen-rolgordijnen.nl. Onze garantie dekt niet de staat van noch schade aan het product veroorzaakt door ongelukken, veranderingen, bloot staan aan bepaalde weersomstandigheden, misbruik, of gebreken die te wijten zijn aan meten, montage,reiniging of onderhoud, dan wel veroorzaakt zijn door normale slijtage.

Naast bovenstaande garantie geldt voor alle producten de wettelijke garantie (ten minste 2 jaar). Wat is wettelijke garantie?

Wettelijke garantie is een waarborg dat een product dat je hebt gekocht goed werkt.

En bij ons is deze garantie 2 jaar op alle producten. Deze garantie houd in dat het product goed moet functioneren bij normaal gebruik."