+31 (0)113-312413
info@zonweringsgravenpolder.nl
4431 NK 's-Gravenpolder
Spoorstraat 51
Dag en nacht rolgordijn (Duo Rolgordijnen)

Systeem:


Kleur accessoires:


Afmetingen:

Montage methode:


Kindveilige Binnenzonwering (child-safety) :

Montagehoogtemm

Kindveilige Binnenzonwering (child-safety) Hier dient u de montagehoogte gemeten vanaf de grond tot de hoogte waar de schroeven in de muur / plafond gaan in te voeren in mm. De levering van kindveilige producten is volgens de nieuwe regelgeving een vereiste indien er zich kinderen met een leeftijd tot 3 ½ jaar in de ruimte bevinden waar het product geplaatst wordt. Als u geen montage hoogte invult worden de koorden of kettingen gemaakt op een lengte van 1500mm.

Bedieningszijde:


Materiaalkleur:

Twijfelt u over de kleur? Vraag gratis proefmonsters aan.

Klik op het sterretje om de stof toe te voegen aan de favorieten (rechts boven op het staaltje). Als de staal toegevoegd is aan de tab favorieten kunt u op deze tab klikken en de stalen bestellen. Let op kleuren kunnen afwijken met wat er op het beeldscherm wordt getoond. Hier worden dan ook geen rechten aan ontleend. Wij raden altijd aan om proefmonsters te bestellen.


Dag nacht rolgordijn (Duo rolgordijn)

Duo rolgordijnen  
De duo rolgordijnen bestaan uit twee lagen stof, horizontaal zijn er transparante en niet transparante banen in verwerkt. Hierdoor heb je meer controle over de lichtinval en zo bepaal je zelf de sfeer in de kamer. Met een duo rolgordijn op maat haal je een unieke, moderne look in huis. Gemakkelijk en op maat online te bestellen.

  • Het dag nacht rolgordijn (Duo rolgordijn) is een uniek en exclusief en innovatief product dat zowel in een klassiek als trendy interieurs thuis hoort.
  • Het dag nacht rolgordijn (Duo rolgordijn)is een product met 2 lagen stof, bestaande uit transparante en niet transparante banen.
  • Door met een kettingbediening het dag nacht rolgordijn (Duo rolgordijn) op en neer te laten kunt u geheel uw eigen lichtinval bepalen.
  • Ruime keuze uit kleuren en types stoffen
  • Maximale breedte Zonda Grande 240cm
  • Maximale breedte Zonda Basic 170cm
  • Gemaakt in onze eigen fabriek.
  • LEVERTIJD 5-12 werkdagenProduct foto's


Wooninspiratie

Vraag gratis proefmonsters aan

Het maximale aantal proefmonster wat u kunt bestellen is 50 waarvan 10 GRATIS